Aduc atmosfera Crăciunului în fotografiile tale!

Bine ați venit la Adrian Nica Photography Studio - locul unde magia Crăciunului prinde viață în imagini captivante și pline de farmec. Sunt Adrian Nica, fotograf pasionat și expert în realizarea unor ședințe foto de Crăciun cu adevărat deosebite, chiar aici, în studio-ul meu personal.

Crăciunul este un moment magic, plin de bucurie și căldură familială. În studioul meu dedicat sărbătorilor, am creat un mediu special, conceput pentru a vă oferi o experiență unică. Iată cum vă pot ajuta să îmbrățișați magia Crăciunului prin serviciile noastre:

1. Decor Crăciunesc Excepțional: Studio-ul nostru este transformat într-o oază de Crăciun, cu decoruri tematice minuțios alese. De la bradul împodobit și lumini strălucitoare până la fundaluri care amintesc de peisajele iernii, fiecare detaliu este creat pentru a vă duce cu gândul la sărbători.

2. Ședințe Foto Personalizate: Împreună vom planifica ședința foto perfectă pentru dvs. Discutăm despre stil, tematică și detaliile importante pentru a vă asigura că aceasta reflectă cu precizie ceea ce doriți să transmiteți.

3. Profesionalism și Talent Artistic: Cu experiență în domeniul fotografiei de portret, vă pot ghida în timpul ședinței pentru a obține cele mai frumoase poze. Prindem lumina, expresiile și emoțiile în fiecare fotografie.

4. Produse de Calitate: Oferim produse de cea mai înaltă calitate. Acestea vor deveni amintiri de preț care vor dura o viață întreagă.

5. Confort și Ambianță Plăcută: Atmosfera caldă și prietenoasă a studioului meu vă va face să vă simțiți în largul dvs. Timpul petrecut aici va fi o experiență plăcută, cu fiecare moment capturat în cel mai artistic mod posibil.

Cu mine la conducere și studio-ul meu ca fundal, veți avea parte de ședințe foto de Crăciun care să vă bucure și să vă impresioneze. Cu fiecare imagine, vă propunem să păstrați magia Crăciunului pentru totdeauna.

Contactați-mă astăzi pentru a programa ședința dvs. foto de Crăciun la Adrian Nica Photography Studio. Haideți să creăm împreună amintiri unice și să celebrăm frumusețea sărbătorilor într-un mod special.

Hai să aducem magia Crăciunului în fotografiile dvs.!

Ce pot oferi?

Cu mine, vei avea o experiență fotografică plină de bucurie și creativitate, în care fiecare imagine va spune o poveste. Contactează-mă astăzi și  hai să creăm împreună amintiri de Crăciun care să dureze o viață întreagă.

Atmosferă magică

Cu un talent deosebit în a surprinde lumina și emoția în fiecare cadru, vă pot aduce atmosfera magică a Crăciunului în fiecare fotografie.

Flexibilitate personalizată

Împreună vom crea ședința foto perfectă pentru dumneavoastră. Contactează-mă acum și hai să planuim o zi magică.

Timp de livrare rapid

Înțeleg că așteptarea este dificilă, mai ales în timpul sărbătorilor. Prin urmare, vă voi oferi fotografii prelucrate cu grijă în cel mai scurt timp posibil.

Prețuri și întrebări

Care este prețul ședinței foto?

Prețul unei ședințe foto de Crăciun sunt: luna noiembrie 250 lei în cursul săptămânii și 300 lei în weekend.
Iar pt decembrie 300 lei în cursul săptămânii și 350 lei în weekend.

Putem participa alături de un bebeluș în cadrul ședinței foto de Crăciun?

Pentru a creștele șansele ca ședința foto să fie una de succes, recomandarea noastră este ca bebe să aibă de la 6-7 luni în sus.

 

Cât timp durează ședinta foto?

Sesiunea foto dureaza 30-40 de minute.

Cine este fotograful pentru ședința foto?

Sesiunile de Crăciun sunt realizate de Adrian Nica.

Cum ne pregătim pentru ședința foto?

Pentru ca este un spatiu curat, destinat si bebelusilor  va rugam sa lasati incaltamintea de afara la intrare. Daca va doriti sa fiti incaltati in fotografii, va rog sa aduceti incaltaminte curata pentru sedinta foto de Craciun.

Pentru copiii și bebelușii care vor participa la sedința foto de Crăciun, este important să fie odihniți și hrăniți înainte de începerea sesiunii foto. Un copil odihnit și sătul va fi mai cooperant.

Cum se desfășoară ședința foto?

Ne-am propus să vă oferim o experiență de neuitat în cadrul ședinței foto, iar pentru aceasta, comunicarea este esențială. Înainte de a începe, vom discuta în detaliu fiecare aspect al sesiunii, luând în considerare preferințele și dorințele dumneavoastră. Decorurile sunt atent așezate astfel încât să economisim timp și să ne asigurăm că fiecare moment valoros este capturat într-un cadru spectaculos.

În timpul ședinței, vom fi creativi și ne vom juca cu poziționarea, expresiile și interacțiunile dintre participanți.

Scopul nostru este să creăm imagini autentice, pline de emoție și farmec, care să reflecte frumusețea momentelor petrecute alături de cei dragi.

La schimbarea decorului, vom organiza o pauză scurtă pentru a face ajustările necesare și pentru a pregăti următorul decor, astfel încât să valorificăm fiecare moment al sesiunii.

 

Câte fotografii vom primi?

Vom livra 40 de fotografii editate, în 5 zile lucratoare.

Cum să ne asortam pentru ședința foto?

Vă recomandăm să vă pregătiți două ținute adecvate tematicii.

Aveți posibilitatea să optați pentru haine elegante și/sau tradiționale.

Puteti opta pentru nuanțe care se potrivesc perfect cu tematica Crăciunului, cum ar fi alb, crem, roșu și verde.

Vă reamintim că studioul nostru nu deține haine pentru ședințele foto, așa că vă rugăm să veniți pregătiți cu propriile ținute în funcție de preferințele și gusturile dumneavoastră.

Am întârziat la ședința foto, ce se întâmplă?

Dacă știți că veți întârzia vă rugăm să anunțați telefonic. Sesiunea foto are o durată specifică fixă, în funcție de acestea se fac și celelalte programări. Vom realiza ședința foto în timpul rămas. Este dificil cu locurile de parcare, deci vă rugăm să vă luați o marjă de eroare.

Aceptati si animale de companie?

Înțelegem că animalele de companie fac parte din familia dumneavoastră și că au un loc special în inimile voastre. De aceea, primim cu bucurie animale de talie mică și mijlocie în cadrul sesiunilor foto. Dacă aveți un cățel adorabil, o pisicuță jucăușă sau alt animal de companie iubitor, suntem entuziasmați să îi întâmpinăm alături de voi pentru a crea amintiri frumoase și autentice. Nu uitati sa aduceti si ceva recompense daca este cazul.

 

Ce se întâmplă cu avansul achitat în cazul în care nu mai putem ajunge?

Înțelegem că planurile se pot schimba, iar în cazul în care doriți să reprogramați ședința foto, vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin 3 zile înainte de data programată. În acest fel, putem stabili o nouă dată care să corespundă ambelor părți și să vă putem oferi o experiență frumoasă într-un moment potrivit pentru dumneavoastră. Prețul pentru noua dată stabilită va fi adaptat în funcție de disponibilitatea noastră și a studioului.

 

Ce trebuie sa știm atunci cand avem un voucher?

Pentru a beneficia de voucherul de Crăciun, vă rugăm să îl folosiți la data și ora programată în prealabil. Astfel, putem asigura că suntem pregătiți să vă oferim o sesiune foto specială, într-un moment potrivit pentru dumneavoastră.

În cazul în care intervine o situație neprevăzută și nu puteți revendica sau anula ședința foto, dorim să vă informăm că contravaloarea voucherului nu poate fi returnată. Înțelegem importanța resurselor și timpului implicate în organizarea ședințelor foto și, prin urmare, această politică ne ajută să ne menținem echilibrul și să oferim servicii de calitate clienților noștri.

Se poate achita și cu cardul?

Plata se poate efectua doar cash la sfârșitul ședinței foto.

CONTACTEAZĂ-MĂ ACUM ȘI HAI SĂ PLĂNUIM ȘEDINȚA TA FOTO DE CRĂCIUN

București

Strada Calea Crângași Nr.56 Sector 6 București