Fotograf profesionist București

Sunt Adrian Nica și sunt tare bucuros să ne cunoaștem!

Misiunea mea este de a surprinde emoțiile unice și energia pozitivă care se degajă la evenimentele de familie. Fotografiile făcute în momentele importante petrecute alături de cei dragi exprimă ceea ce cuvintele nu pot exprima pe deplin, emoțiile, bucuria și sentimentele împărtășite. De aceea, fotografiile pot deveni unul dintre bunurile cele mai de preț ale unei familii, pentru că readuc în amintire dorințele, speranțele și împlinirile care au marcat evoluția membrilor ei. De câte ori particip la un eveniment, încerc să captez cu obiectivul aparatului povestea spusă și nespusă a oamenilor frumoși pe care i-am întâlnit. 

Fotografia este pasiunea mea!

Încă de mic copil, am știut ce îmi doresc de la viață: să surprind momente unice în viață. Păstrez momentele și amintirile aproape prin fotografii unice, deosebite și surprinzător de realiste.
Cu o experiență de peste 10 ani în spate, sunt gata să îți ofer cele mai memorabile amintiri. Echipamentul folosit și experiența își vor spune cuvântul.

Fotografie profesională, oraș București. Dacp nu ești din București, nu îți face griji, ma deplasez în locații variate din toata România.

Ți-am stârnit curiozitatea? Hai să vorbim!

Adrian Nica este un vis îndeplinit. Complicele meu perfect este chiar familia, alături de care clădesc zi de zi visul nostru, devenit realitate.

Ai nevoie de poze profesionale care să reflecte cele mai dragi momente ție? Atunci hai să vorbim despre visul și amintirile tale!

Păstrează amintirile

Amintirile frumoase sunt impulsul nostru de a ne face să zâmbim chiar și în momentele grele.

Alege servicii de fotografie profesională

Serviciile noastre sunt realizate cu pasiune, devotament, și, nu în ultimul rând, din dragoste față de momentele frumoase.

Echipament profesional

Folosim echipament de ultima generație, astfel încât materialul livrat nu se va deteriora în timp.