Fotograf profesionist București

Eu sunt Adrian Nica, fotograf profesionist de nunta, botez sau cununie civila (si nu numai), din Bucuresti, Bun venit! Acum, ca am facut cunostinta, te invit sa parcurgi site-ul meu de prezentare, pentru a afla mai multe despre serviciile mele, dar si despre mine. Iti promit ca vei vedea multe fotografii, profesionale ,cel putin interesante.

Un prim lucru pe care doresc sa il stii despre mine, este ca eu sunt cu adevarat profesionist. Sunt fotograf de nunta, botez si cununie civila, „cu acte” full time. Am cu studii de specialitate in domeniu . Deci, nu sunt in niciun caz un tip care are doar ca pasiune aceasta meserie si mai face poze uneori pe la evenimente in Bucuresti. De aceea, am ales sa ma adresez cu precadere celor pretentiosi, care pun accent pe calitate si profesionalism. Sunt foarte dedicat acestei arte si sunt constient ca ceea ce fac eu, ramane ca amintire pe viata. Si e musai sa fie o amintire frumoasa. Mai mult, stiu ca rezultatul final va reprezenta cartea mea de vizita, pe viitor.

Fotografia este pasiunea mea!

Încă de mic copil, am știut ce îmi doresc de la viață: să surprind momente unice în viață. Păstrez momentele și amintirile aproape prin fotografii unice, deosebite și surprinzător de realiste.
Cu o experiență de peste 10 ani în spate, sunt gata să îți ofer cele mai memorabile amintiri. Echipamentul folosit și experiența își vor spune cuvântul.

Fotografie profesională, oraș București. Daca nu ești din București, nu îți face griji, ma deplasez în locații variate din toata România.

Eu sunt  Adrian Nica si povestesc nunti si botezuri, prin imagini. Vrei sa fii povestea mea?

Adrian Nica este un vis îndeplinit. Complicele meu perfect este chiar familia, alături de care clădesc zi de zi visul nostru, devenit realitate.

Ai nevoie de poze profesionale care să reflecte cele mai dragi momente ție? Atunci hai să vorbim despre visul și amintirile tale!

Păstrează amintirile

Amintirile frumoase sunt impulsul nostru de a ne face să zâmbim chiar și în momentele grele.

Alege servicii de fotografie profesională

Serviciile noastre sunt realizate cu pasiune, devotament, și, nu în ultimul rând, din dragoste față de momentele frumoase.

Echipament profesional

Folosim echipament de ultima generație, astfel încât materialul livrat nu se va deteriora în timp.